Baldershus Stugor

Skåne län

Information

600213-XXXX är organisationsnummer för bolaget Baldershus Stugor. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Baldershus Stugor är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svalöv som är den kommunen som Baldershus Stugor finns i.

Baldershus Stugor har varit registrerat sedan 1998-02-12 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Baldershus Stugor så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Baldershus Stugor är och det finns flera bolag i Svalöv som också är .

Firmatecknare för Baldershus Stugor är följande:

Vill ni komma i kontakt med Baldershus Stugor så kan ni göra det på telefon genom 042-77454 eller genom brev på följande adress:

Uthyrning av stugor till turister.

Det finns olika personer som har en koppling med Baldershus Stugor och det är Horsner, Erik som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,