Peter Lundqvist, Teknik & maskinservice

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Svalöv och Peter Lundqvist, Teknik & maskinservice är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Peter Lundqvist, Teknik & maskinservice är ett av dem. Statusen för Peter Lundqvist, Teknik & maskinservice är att Bolaget är aktivt.

Peter Lundqvist, Teknik & maskinservice är ett Enskild firma och skapades 2002-11-28. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Svalöv där företaget finns i jobbar för att företag som Peter Lundqvist, Teknik & maskinservice ska trivas.

Peter Lundqvist, Teknik & maskinservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-03. I Svalöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Reparationer och underhållsservice av hydrauliska, pneumatiska, mekaniska och elektroniska maskiner såsom livsmedelsmaskiner och vågar. Även försäljning av ovanstående utrustning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Peter Lundqvist, Teknik & maskinservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-03.

Idag är Peter Lundqvist, Teknik & maskinservice och det finns flera företag som är det idag i Svalöv.

Vill man komma i kontakt med Peter Lundqvist, Teknik & maskinservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5936563.

.

De som är på något sätt har med Peter Lundqvist, Teknik & maskinservice är Lundqvist, Peter Mikael som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Peter Lundqvist, Teknik & maskinservice har 600318-XXXX som sitt organisationsnummer.