LAHA - montage

Skåne län

Information

611213-XXXX är organisationsnummer för företaget LAHA - montage. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LAHA - montage är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svalöv som är den kommunen som LAHA - montage finns i.

LAHA - montage har varit registrerat sedan 1997-06-30 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LAHA - montage så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

LAHA - montage är och det finns flera bolag i Svalöv som också är .

Firmatecknare för LAHA - montage är följande:

Vill ni komma i kontakt med LAHA - montage så kan ni göra det på telefon genom 0418-660655 eller genom brev på följande adress:

Service och underhåll på fastigheter och fordon.

Det finns olika personer som har en koppling med LAHA - montage och det är Hansson, Lars Magnus som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,