LARS JACOBSSONS PLÅTSLAGERI & IMPORT

Skåne län

Information

LARS JACOBSSONS PLÅTSLAGERI & IMPORT är en verksamhet som finns i Svalöv. I LARS JACOBSSONS PLÅTSLAGERI & IMPORT finns det lite olika personer som är förknippade och det är JAKOBSSON, LARS GUNNAR som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med LARS JACOBSSONS PLÅTSLAGERI & IMPORT så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå LARS JACOBSSONS PLÅTSLAGERI & IMPORT på telefon 0418-431360.

Plåtslageri samt import och försäljning av bilar, motorcyklar och reservdelar.

Idag är LARS JACOBSSONS PLÅTSLAGERI & IMPORT av bolagstypen Enskild firma.

LARS JACOBSSONS PLÅTSLAGERI & IMPORT är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Svalöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

LARS JACOBSSONS PLÅTSLAGERI & IMPORT innehar ej F-skattsedel och LARS JACOBSSONS PLÅTSLAGERI & IMPORT är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-08-03.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LARS JACOBSSONS PLÅTSLAGERI & IMPORT så är det följande:

LARS JACOBSSONS PLÅTSLAGERI & IMPORT har 611220-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.