Bengans Bygg och Värme

Skåne län

Information

621021-XXXX är organisationsnummer för företaget Bengans Bygg och Värme. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bengans Bygg och Värme är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svalöv som är den kommunen som Bengans Bygg och Värme finns i.

Bengans Bygg och Värme har varit registrerat sedan 2010-02-23 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2010-03-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bengans Bygg och Värme så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2010-04-07.

Bengans Bygg och Värme är och det finns flera bolag i Svalöv som också är .

Firmatecknare för Bengans Bygg och Värme är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bengans Bygg och Värme så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Försäljning och installation av värme ivilla fastigheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Bengans Bygg och Värme och det är Roos, Bengt Gunnar som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,