RP Tech & Trade

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Svalöv och RP Tech & Trade är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och RP Tech & Trade är ett av dem. Statusen för RP Tech & Trade är att Bolaget är aktivt.

RP Tech & Trade är ett Enskild firma och skapades 2006-02-10. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Svalöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som RP Tech & Trade ska trivas.

RP Tech & Trade är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-02. I Svalöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Teknisk konsult inom kalkylering, produktionsteknik, kvalitet samt som allmänteknisk konsult. Handel med tex svarvade axlar, frästa produkter eller på annat sätt bearbetade material.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att RP Tech & Trade är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-02.

Idag är RP Tech & Trade och det finns flera verksamheter som är det idag i Svalöv.

Vill man komma i kontakt med RP Tech & Trade så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8674416.

.

De som är på något sätt har med RP Tech & Trade är Palmqvist, Knut Arne Richard som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

RP Tech & Trade har 621127-XXXX som sitt organisationsnummer.