Svalövs Trafikskola

Skåne län

Information

630106-XXXX är organisationsnummer för företaget Svalövs Trafikskola. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svalövs Trafikskola är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svalöv som är den kommunen som Svalövs Trafikskola finns i.

Svalövs Trafikskola har varit registrerat sedan 1995-04-05 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan -0001-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Svalövs Trafikskola så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Svalövs Trafikskola är och det finns flera bolag i Svalöv som också är .

Firmatecknare för Svalövs Trafikskola är följande:

Vill ni komma i kontakt med Svalövs Trafikskola så kan ni göra det på telefon genom 0418-663320 eller genom brev på följande adress:

Trafikskola, utbildning.

Det finns olika personer som har en koppling med Svalövs Trafikskola och det är Brandt, Johan Erik Sven som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, Larsson, Inger Marianne som är född 1944 och har titeln Prokurist, Lindström, Eva Monica som är född 1966 och har titeln Prokurist,