Elvireborg Bed & Breakfast

Skåne län

Information

Elvireborg Bed & Breakfast hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Svalöv som är den kommunen där Elvireborg Bed & Breakfast finns. I Svalöv så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Elvireborg Bed & Breakfast tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Elvireborg Bed & Breakfast har haft sedan 2001-12-31. Elvireborg Bed & Breakfast har funnits sedan och 2001-12-31 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Elvireborg Bed & Breakfast så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0418-431036.

Svalöv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Elvireborg Bed & Breakfast har idag 630703-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Elvireborg Bed & Breakfast

Övernattningar i form av dygns, flerdygns, veckouthyrning samt månadsuthyrning inklusive eller exklusive frukost. Aktiviteter i samband med övernattningarna såsom tema, konferenser.

I Elvireborg Bed & Breakfast så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eichhardt Mattsson, Katarina Eva som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .