Kent Andersson Montage-Assist

Skåne län

Information

Tjänsteuppdragsom hjälpmontör resemontör vid produktionstoppar och oförutsedda händelser hos företag med mekaniskt montage. Utförande av del förmontage i egen verkstadslokal. Uförande av servicejobb och underhåll samt produktionshjälp.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kent Andersson Montage-Assist vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Svalöv så är Kent Andersson Montage-Assist en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Svalöv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Svalöv och i Skåne län. Redan 1999-10-11 så skapades Kent Andersson Montage-Assist och verksamheten är har F-skattsedel Kent Andersson Montage-Assist har haft det sedan 2000-01-27.

Kent Andersson Montage-Assist är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-01-27

630726-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Svalöv.

Just nu är Kent Andersson Montage-Assist och det finns många verksamheter som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Kent Andersson Montage-Assist så går det att nå dem via telefon på 0418-662700 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kent Andersson Montage-Assist är Andersson, Kent Göran Mikael som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .