Small Building Management Scandinavia

Skåne län

Information

651023-XXXX är organisationsnummer för bolaget Small Building Management Scandinavia. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Small Building Management Scandinavia är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svalöv som är den kommunen som Small Building Management Scandinavia finns i.

Small Building Management Scandinavia har varit registrerat sedan 2001-12-07 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-09-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Small Building Management Scandinavia så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-09-06.

Small Building Management Scandinavia är och det finns flera bolag i Svalöv som också är .

Firmatecknare för Small Building Management Scandinavia är följande:

Vill ni komma i kontakt med Small Building Management Scandinavia så kan ni göra det på telefon genom 0418-661588 eller genom brev på följande adress:

Fastighetstekniskt underhåll av småhus och villor.

Det finns olika personer som har en koppling med Small Building Management Scandinavia och det är Albrekt, Karl Stefan som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,