PERNILLA'S KAFFESTUGA

Skåne län

Information

670801-XXXX är organisationsnummer för verksamheten PERNILLA'S KAFFESTUGA. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PERNILLA'S KAFFESTUGA är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svalöv som är den kommunen som PERNILLA'S KAFFESTUGA finns i.

PERNILLA'S KAFFESTUGA har varit registrerat sedan 1993-04-16 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för PERNILLA'S KAFFESTUGA så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

PERNILLA'S KAFFESTUGA är och det finns flera verksamheter i Svalöv som också är .

Firmatecknare för PERNILLA'S KAFFESTUGA är följande:

Vill ni komma i kontakt med PERNILLA'S KAFFESTUGA så kan ni göra det på telefon genom 0435-441169 eller genom brev på följande adress:

Kafé.

Det finns olika personer som har en koppling med PERNILLA'S KAFFESTUGA och det är Ahlberg Söderlund, Å M Pernilla som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,