Hassel Consulting

Skåne län

Information

Hassel Consulting är ett av många verksamheter som finns i Svalöv. Det är nämligen den kommunen som Hassel Consulting finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Hassel Consulting är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-04-12.

Hassel Consulting som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-04-27. Men sedan 2000-04-12 så har Hassel Consulting varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hassel Consulting så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-9497715.

Svalöv arbetar för att verksamheter som Hassel Consulting ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Hassel Consulting. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Försäljning av tjänster inom verksamhetsutveckling, projektledning och produktionsteknik mot mekanisk tillverkande industri, CAD CAM, konstruktion & utveckling, samt kvalitetssäkring mot tillverkande industri och andra konsultföretag.

Firmatecknare för Hassel Consulting är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hassel Consulting och det är följande personer, Hassel, Nils Otto som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Hassel Consulting är 671226-XXXX.