Tonus Friskvård och Massage

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Svalöv och Tonus Friskvård och Massage är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Tonus Friskvård och Massage är ett av dem. Statusen för Tonus Friskvård och Massage är att Bolaget är aktivt.

Tonus Friskvård och Massage är ett Enskild firma och skapades 2007-08-28. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Svalöv där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tonus Friskvård och Massage ska trivas.

Tonus Friskvård och Massage är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-03. I Svalöv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Friskvård.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tonus Friskvård och Massage är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-03.

Idag är Tonus Friskvård och Massage och det finns flera bolag som är det idag i Svalöv.

Vill man komma i kontakt med Tonus Friskvård och Massage så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-91123.

.

De som är på något sätt har med Tonus Friskvård och Massage är Persson, Kjell Ola Patrik som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Tonus Friskvård och Massage har 680519-XXXX som sitt organisationsnummer.