Dehlins Bil & Lackering i Svalöv

Skåne län

Information

680727-XXXX är organisationsnummer för bolaget Dehlins Bil & Lackering i Svalöv. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dehlins Bil & Lackering i Svalöv är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svalöv som är den kommunen som Dehlins Bil & Lackering i Svalöv finns i.

Dehlins Bil & Lackering i Svalöv har varit registrerat sedan 1995-01-10 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dehlins Bil & Lackering i Svalöv så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Dehlins Bil & Lackering i Svalöv är och det finns flera bolag i Svalöv som också är .

Firmatecknare för Dehlins Bil & Lackering i Svalöv är följande:

Vill ni komma i kontakt med Dehlins Bil & Lackering i Svalöv så kan ni göra det på telefon genom 0418-662250 eller genom brev på följande adress:

Lackering av fordon samt inköp och försäljning av fordon och tillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med Dehlins Bil & Lackering i Svalöv och det är Dehlin, Klas-Göran Ingvar som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,