SFW Language Consulting

Skåne län

Information

681009-XXXX är organisationsnummer för bolaget SFW Language Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SFW Language Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svalöv som är den kommunen som SFW Language Consulting finns i.

SFW Language Consulting har varit registrerat sedan 2008-04-23 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-01-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för SFW Language Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-01-11.

SFW Language Consulting är och det finns flera bolag i Svalöv som också är .

Firmatecknare för SFW Language Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med SFW Language Consulting så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Språktjänster tyska och svenska. Företagsutbildningar: språkträning i tyska, affärstyska, SFi, interkult, träning, businessetikett, översättningar, tolk, journalistik, språkrådgivning (tyska).

Det finns olika personer som har en koppling med SFW Language Consulting och det är Fritz-Weber, Susanne som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,