LMA, Lindbergs Mark & Anläggning

Skåne län

Information

690312-XXXX är organisationsnummer för bolaget LMA, Lindbergs Mark & Anläggning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LMA, Lindbergs Mark & Anläggning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svalöv som är den kommunen som LMA, Lindbergs Mark & Anläggning finns i.

LMA, Lindbergs Mark & Anläggning har varit registrerat sedan 2006-09-02 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för LMA, Lindbergs Mark & Anläggning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-31.

LMA, Lindbergs Mark & Anläggning är och det finns flera bolag i Svalöv som också är .

Firmatecknare för LMA, Lindbergs Mark & Anläggning är följande:

Vill ni komma i kontakt med LMA, Lindbergs Mark & Anläggning så kan ni göra det på telefon genom 070-2861525 eller genom brev på följande adress:

Mark-, trädgårdsentreprenad som innefattar bl.a plattläggning, schaktning, mindre rivnings- och byggnadsarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med LMA, Lindbergs Mark & Anläggning och det är Lindberg, Karl Magnus som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,