LEHT Entreprenad och Brasvärme

Skåne län

Information

LEHT Entreprenad och Brasvärme hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Svalöv som är den kommunen där LEHT Entreprenad och Brasvärme finns. I Svalöv så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. LEHT Entreprenad och Brasvärme tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket LEHT Entreprenad och Brasvärme har haft sedan 2005-09-01. LEHT Entreprenad och Brasvärme har funnits sedan och 2005-09-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till LEHT Entreprenad och Brasvärme så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5763316.

Svalöv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

LEHT Entreprenad och Brasvärme har idag 700907-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för LEHT Entreprenad och Brasvärme

Försäljning av braskaminer, skorstenar och tillhörande kringutrustning, samt eventuell montering. Utförande av markarbete såsom plattsättning och trädgårdsanläggning.

I LEHT Entreprenad och Brasvärme så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Thulin, Lars Erik Henrik som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .