MJ Teknik i Skåne

Skåne län

Information

710820-XXXX är organisationsnummer för företaget MJ Teknik i Skåne. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MJ Teknik i Skåne är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svalöv som är den kommunen som MJ Teknik i Skåne finns i.

MJ Teknik i Skåne har varit registrerat sedan 2005-10-19 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-10-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för MJ Teknik i Skåne så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-10-20.

MJ Teknik i Skåne är och det finns flera bolag i Svalöv som också är .

Firmatecknare för MJ Teknik i Skåne är följande:

Vill ni komma i kontakt med MJ Teknik i Skåne så kan ni göra det på telefon genom 0418-661387 eller genom brev på följande adress:

Försäljning, installation och service av Antenn, larm, kameraövervakning, dataprodukter samt övrig hemelektronik.

Det finns olika personer som har en koppling med MJ Teknik i Skåne och det är Jonasson, Bengt Magnus som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,