Lösa Tyglar

Skåne län

Information

Lösa Tyglar är en verksamhet som finns i Svalöv. I Lösa Tyglar finns det lite olika personer som är förknippade och det är Norrby, Helena Maria som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lösa Tyglar så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lösa Tyglar på telefon 0435-91299.

Stuguthyrning, kurser, minikonferenser, hästutbildning, hästhållning, ridturer, hästskola, lantbruk samt projektledning. Småjordbruk och jakt samt tillhandahålla boende och ridning för gäster, göra iordning en badtunna för bad på kvällen, fixa kanoter, cyklar, badlakan och mat, allt för att få en riktigt trevlig vistelse. Jordbruksarbete och hjälper andra som behöver extra hjälp i jordbruket.

Idag är Lösa Tyglar av bolagstypen Enskild firma.

Lösa Tyglar är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Svalöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lösa Tyglar innehar ej F-skattsedel och Lösa Tyglar är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lösa Tyglar så är det följande:

Lösa Tyglar har 711010-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.