Bostadsrättsföreningen Granbo

Skåne län

Information

716438-4690 är organisationsnummer för verksamheten Bostadsrättsföreningen Granbo. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bostadsrättsföreningen Granbo är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Svalöv som är den kommunen som Bostadsrättsföreningen Granbo finns i.

Bostadsrättsföreningen Granbo har varit registrerat sedan 1987-05-26 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bostadsrättsföreningen Granbo så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bostadsrättsföreningen Granbo är och det finns flera verksamheter i Svalöv som också är .

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Granbo är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Frögren, Siv Anna-Karin -Nyberg, Sverker Rune -Sjöholm, Hans Inge Anders

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Granbo så kan ni göra det på telefon genom 018-184100 eller genom brev på följande adress:

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Det finns olika personer som har en koppling med Bostadsrättsföreningen Granbo och det är Frögren, Siv Anna-Karin som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyberg, Sverker Rune som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöholm, Hans Inge Anders som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ingrid Ann-Christin som är född 1954 och har titeln Suppleant, Nordblad, Kenth Åke Christer som är född 1950 och har titeln Suppleant, Sjöholm, Eva Viktoria Erika som är född 1981 och har titeln Suppleant