Bostadsrättsföreningen Havren nr 1

Skåne län

Information

Bostadsrättsföreningen Havren nr 1 är en verksamhet som finns i Svalöv. I Bostadsrättsföreningen Havren nr 1 finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hansson, Bengt Inge Magnus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Mats Ronny som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Pia Mari som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Thorbjörn Karl Johan som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Pedersen, Anette Hoffmann som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Linda Marie som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamotNordin, Bengt Kristian André som är född 1981 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Havren nr 1 så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Havren nr 1 på telefon .

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden.

Idag är Bostadsrättsföreningen Havren nr 1 av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Havren nr 1 är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Svalöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Havren nr 1 innehar ej F-skattsedel och Bostadsrättsföreningen Havren nr 1 är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Havren nr 1 så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Hansson, Bengt Inge Magnus -Karlsson, Mats Ronny -Persson, Linda Marie

Bostadsrättsföreningen Havren nr 1 har 716438-9855 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.