Föräldrakooperativet Dunderklumpen ekonomisk förening

Skåne län

Information

Föräldrakooperativet Dunderklumpen ekonomisk förening är ett företag som finns i Svalöv. I Föräldrakooperativet Dunderklumpen ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berg, Jonas Gustav som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson Walderfors, M Madeleine som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Ingrid Therése som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyholm, Lars Patrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Smeding, Henrik Mikael Melle som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Stern Arroyo, Gabriella Alice Helene som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamotMalmquist, Gerda Jennie Carolina P som är född 1978 och har titeln Suppleant, Nasr, Abir som är född 1972 och har titeln Suppleant, Olsson, Päivi Hannele som är född 1973 och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Föräldrakooperativet Dunderklumpen ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Föräldrakooperativet Dunderklumpen ekonomisk förening på telefon 0418-660390.

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva ett föräldrakooperativt daghem för medlemmarnas barn.

Idag är Föräldrakooperativet Dunderklumpen ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Föräldrakooperativet Dunderklumpen ekonomisk förening är ett av många företag som finns i Skåne län och Svalöv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Föräldrakooperativet Dunderklumpen ekonomisk förening innehar ej F-skattsedel och Föräldrakooperativet Dunderklumpen ekonomisk förening är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Föräldrakooperativet Dunderklumpen ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Berg, Jonas Gustav -Nyholm, Lars Patrik

Föräldrakooperativet Dunderklumpen ekonomisk förening har 716439-4228 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.