Munkagårdens Maskin och Lantbruk

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Svalöv och Munkagårdens Maskin och Lantbruk är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Munkagårdens Maskin och Lantbruk är ett av dem. Statusen för Munkagårdens Maskin och Lantbruk är att Bolaget är aktivt.

Munkagårdens Maskin och Lantbruk är ett Enskild firma och skapades 1996-04-15. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Svalöv där bolaget finns i jobbar för att bolag som Munkagårdens Maskin och Lantbruk ska trivas.

Munkagårdens Maskin och Lantbruk är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Svalöv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Alla förekommande lantbrukssysslor, verkstads- reparationsarbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Munkagårdens Maskin och Lantbruk är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Munkagårdens Maskin och Lantbruk och det finns flera bolag som är det idag i Svalöv.

Vill man komma i kontakt med Munkagårdens Maskin och Lantbruk så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-662021.

.

De som är på något sätt har med Munkagårdens Maskin och Lantbruk är Persson, Per Erik Anders som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Munkagårdens Maskin och Lantbruk har 720424-XXXX som sitt organisationsnummer.