Våga Vara. Din Kroppsterapeut och Hälsokonsult i Svalöv

Skåne län

Information

Kroppsterapeut-hälsokonsult, arbeta med olika komplementära tekniker och metoder bla svensk klassisk massage, bindvävsmassage, lymfdränage, akupressur, töjning-triggerpunkt, kroppskännedom, aromaterapi, tavelförsäljning "tavlor för själen", återförsäljare av cd-skivor, oljor, lampor, hudvårdsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Våga Vara. Din Kroppsterapeut och Hälsokonsult i Svalöv vars bolagstyp är Enskild firma.

I Svalöv så är Våga Vara. Din Kroppsterapeut och Hälsokonsult i Svalöv ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Svalöv arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Svalöv och i Skåne län. Redan 2003-12-18 så skapades Våga Vara. Din Kroppsterapeut och Hälsokonsult i Svalöv och bolaget är har F-skattsedel Våga Vara. Din Kroppsterapeut och Hälsokonsult i Svalöv har haft det sedan 2003-11-27.

Våga Vara. Din Kroppsterapeut och Hälsokonsult i Svalöv är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-11-27

720920-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Svalöv.

Just nu är Våga Vara. Din Kroppsterapeut och Hälsokonsult i Svalöv och det finns många bolag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Våga Vara. Din Kroppsterapeut och Hälsokonsult i Svalöv så går det att nå dem via telefon på 070-7663225 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Våga Vara. Din Kroppsterapeut och Hälsokonsult i Svalöv är Ehrnsten, Anna Carola Maria som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .