DaRoNi Reklam o Fritid

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Svalöv och DaRoNi Reklam o Fritid är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och DaRoNi Reklam o Fritid är ett av dem. Statusen för DaRoNi Reklam o Fritid är att Bolaget är aktivt.

DaRoNi Reklam o Fritid är ett Enskild firma och skapades 1994-06-09. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Svalöv där företaget finns i jobbar för att företag som DaRoNi Reklam o Fritid ska trivas.

DaRoNi Reklam o Fritid är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Svalöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Reklam: Skyltar, klisterdekaler, dataskuren text, originalarbeten och övriga reklamartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att DaRoNi Reklam o Fritid är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är DaRoNi Reklam o Fritid och det finns flera företag som är det idag i Svalöv.

Vill man komma i kontakt med DaRoNi Reklam o Fritid så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-431320.

.

De som är på något sätt har med DaRoNi Reklam o Fritid är Nilsson, Dan Robert Tjoffe som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

DaRoNi Reklam o Fritid har 721128-XXXX som sitt organisationsnummer.