Föreningen Folkets Hus i Svalöv utan personlig ansvarighet

Skåne län

Information

Att genom inköp eller byggande av hus tillhandahålla med- lemmarna bostadslokaler samt Svalövs arbetare och dem när- stående organisationer lämpliga samlingslokaler.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Föreningen Folkets Hus i Svalöv utan personlig ansvarighet vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Svalöv så är Föreningen Folkets Hus i Svalöv utan personlig ansvarighet ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Svalöv arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Svalöv och i Skåne län. Redan 1907-02-09 så skapades Föreningen Folkets Hus i Svalöv utan personlig ansvarighet och bolaget är har ej F-skattsedel.

744000-0318 är organisationsnummret för bolaget som finns i Svalöv.

Just nu är Föreningen Folkets Hus i Svalöv utan personlig ansvarighet och det finns många bolag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Föreningen Folkets Hus i Svalöv utan personlig ansvarighet så går det att nå dem via telefon på 0418-662310 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Andersson, Carl Göran Stefan -Jönsson, Per Roland

Följande personer är på något sätt aktiva inom Föreningen Folkets Hus i Svalöv utan personlig ansvarighet är Andersson, Carl Göran Stefan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Per Roland som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Sven Edvin som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Sanchez Campos, Joaquina som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, .