Kågeröds Handelsförening Ekonomisk förening (Konsum)

Skåne län

Information

Föreningens uppgift är att i samverkan Kooperativa förbundet (KF) främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att på effektivaste sätt tillhandahålla varor och tjänster som svarar mot medlemmarnas behov samt sprida information som ger medlemmarna underlag för att planera sin hushållning och göra inköp på ett för dem ändamålsenligt sätt. Föreningen får driva annan verksamhet som är förenlig med ändamålet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kågeröds Handelsförening Ekonomisk förening (Konsum) vars verksamheterstyp är Ekonomisk förening.

I Svalöv så är Kågeröds Handelsförening Ekonomisk förening (Konsum) en av många verksamheter vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Svalöv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Svalöv och i Skåne län. Redan 1907-05-02 så skapades Kågeröds Handelsförening Ekonomisk förening (Konsum) och verksamheten är har F-skattsedel Kågeröds Handelsförening Ekonomisk förening (Konsum) har haft det sedan 1994-01-01.

Kågeröds Handelsförening Ekonomisk förening (Konsum) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

744000-0953 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Svalöv.

Just nu är Kågeröds Handelsförening Ekonomisk förening (Konsum) och det finns många verksamheter som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Kågeröds Handelsförening Ekonomisk förening (Konsum) så går det att nå dem via telefon på 0418-80009 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Stenström, Margareta -Wahlsten, Rolf Krister

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kågeröds Handelsförening Ekonomisk förening (Konsum) är Wahlsten, Rolf Krister som är född 1951 och har titeln Extern firmatecknare, Friberg, Bo Rune Allan som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Goldring, Åsa som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Risell, Lena Kristina Marianne som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenström, Margareta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Bo Lars Göran som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamotTörnblom, Mats Olof som är född 1957 och har titeln Suppleant, .