Svalövs Farmartjänst Ekonomisk förening

Skåne län

Information

769612-6866 är organisationsnummer för verksamheten Svalövs Farmartjänst Ekonomisk förening. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svalövs Farmartjänst Ekonomisk förening är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Svalöv som är den kommunen som Svalövs Farmartjänst Ekonomisk förening finns i.

Svalövs Farmartjänst Ekonomisk förening har varit registrerat sedan 2005-06-13 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-10-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Svalövs Farmartjänst Ekonomisk förening så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-10-20.

Svalövs Farmartjänst Ekonomisk förening är och det finns flera verksamheter i Svalöv som också är .

Firmatecknare för Svalövs Farmartjänst Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Christer Svärd och Lennart Nilsson, var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Svalövs Farmartjänst Ekonomisk förening så kan ni göra det på telefon genom 0418-664040 eller genom brev på följande adress:
Evadal 1385, 268 90, Svalöv

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen. 1. Marknadsföra de tjänster medlemmarna kan utföra utanför deras lanbruk på för dem tillgänglig tid och vid behov med användande av i jordbruksdriften tillhöriga lokaler, maskiner, redskap och verktyg 2. Till medlemmarna förmedla uppdrag om utförande av tjänster som avses i föregående stycke 3. Utföra uppdrag med anlitande av föreningens resurser samt 4. Bedriva med ovanstående förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Svalövs Farmartjänst Ekonomisk förening och det är Nilsson, Lennart Peter som är född 1949 och har titeln Extern firmatecknare, Bengtsson, Bodil Cristina som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars Jimmy som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Sture Håkan Botwid som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Svärd, Bo Göran Christer som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Lars Olle som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamotIrbladh, Anders Erik Henric som är född 1966 och har titeln Suppleant, Strand, Hans Tonny Robert som är född 1958 och har titeln Suppleant,