I. Larssons Trädgård och Entreprenad

Skåne län

Information

770822-XXXX är organisationsnummer för bolaget I. Larssons Trädgård och Entreprenad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som I. Larssons Trädgård och Entreprenad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svalöv som är den kommunen som I. Larssons Trädgård och Entreprenad finns i.

I. Larssons Trädgård och Entreprenad har varit registrerat sedan 2000-11-24 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-10-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för I. Larssons Trädgård och Entreprenad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-10-23.

I. Larssons Trädgård och Entreprenad är och det finns flera bolag i Svalöv som också är .

Firmatecknare för I. Larssons Trädgård och Entreprenad är följande:

Vill ni komma i kontakt med I. Larssons Trädgård och Entreprenad så kan ni göra det på telefon genom 070-5738181 eller genom brev på följande adress:

Trägårdsskötsel, anläggning av nya trädgårdar, fastighetsskötsel samt snöröjning.

Det finns olika personer som har en koppling med I. Larssons Trädgård och Entreprenad och det är Larsson, Kent Ingemar som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,