reformera hållbar inredning Vistofta Sweden

Skåne län

Information

Inredningsprodukter med fokus på miljö, ekologi och hållbarhet. Försäljning via Internet av miljövänliga heminredningsdetaljer, samt innovation och produktion inom inredning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för reformera hållbar inredning Vistofta Sweden vars bolagstyp är Enskild firma.

I Svalöv så är reformera hållbar inredning Vistofta Sweden ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Svalöv arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Svalöv och i Skåne län. Redan 2008-03-10 så skapades reformera hållbar inredning Vistofta Sweden och företaget är har F-skattsedel reformera hållbar inredning Vistofta Sweden har haft det sedan 2008-03-27.

reformera hållbar inredning Vistofta Sweden är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-04-03

800926-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Svalöv.

Just nu är reformera hållbar inredning Vistofta Sweden och det finns många företag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med reformera hållbar inredning Vistofta Sweden så går det att nå dem via telefon på 070-9787177 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom reformera hållbar inredning Vistofta Sweden är Nilsson, Sofia Maria som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma, .