Maria Olssons Stil Hud & Make up

Skåne län

Information

Maria Olssons Stil Hud & Make up hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Svalöv som är den kommunen där Maria Olssons Stil Hud & Make up finns. I Svalöv så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Maria Olssons Stil Hud & Make up tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Maria Olssons Stil Hud & Make up har haft sedan 2005-10-06. Maria Olssons Stil Hud & Make up har funnits sedan och 2005-10-06 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Maria Olssons Stil Hud & Make up så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0418-29661.

Svalöv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Maria Olssons Stil Hud & Make up har idag 810807-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Maria Olssons Stil Hud & Make up

Sälja produkter och tjänster inom hudvård till allmänheten.

I Maria Olssons Stil Hud & Make up så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Maria Linnéa Elisabeth som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma, Olsson, Eva Ann-Christin som är född 1955 och har titeln Prokurist, .