Söderåsens Turridning

Skåne län

Information

811111-XXXX är organisationsnummer för företaget Söderåsens Turridning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Söderåsens Turridning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svalöv som är den kommunen som Söderåsens Turridning finns i.

Söderåsens Turridning har varit registrerat sedan 2005-05-27 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-04-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Söderåsens Turridning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-04-28.

Söderåsens Turridning är och det finns flera bolag i Svalöv som också är .

Firmatecknare för Söderåsens Turridning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Söderåsens Turridning så kan ni göra det på telefon genom 0413-543343 eller genom brev på följande adress:

Turridning, guidning av kunder till häst i naturen, för nöje eller rekreation. Djurhomeopati - alternativmedicin för djur. Irisdiagnostik - alternativbehandling för människor och djur. Legoarbeten - uthyrning som diversearbetare.

Det finns olika personer som har en koppling med Söderåsens Turridning och det är Lewijn, Anna Birgitta Caroline som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma,