Handelsbolaget D.Z. Lindströms El

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Svalöv och Handelsbolaget D.Z. Lindströms El är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Handelsbolaget D.Z. Lindströms El är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget D.Z. Lindströms El är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget D.Z. Lindströms El är ett Handelsbolag och skapades 1977-04-15. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Svalöv där bolaget finns i jobbar för att bolag som Handelsbolaget D.Z. Lindströms El ska trivas.

Handelsbolaget D.Z. Lindströms El är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Svalöv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Elektriska installationer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget D.Z. Lindströms El är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Handelsbolaget D.Z. Lindströms El och det finns flera bolag som är det idag i Svalöv.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget D.Z. Lindströms El så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-431074.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget D.Z. Lindströms El är Lindström, Anna Katarina som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Lindström, Dan Zandy som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget D.Z. Lindströms El har 916409-5979 som sitt organisationsnummer.