Bröderna Niklasson Handelsbolag

Skåne län

Information

916425-2877 är organisationsnummer för verksamheten Bröderna Niklasson Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bröderna Niklasson Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Svalöv som är den kommunen som Bröderna Niklasson Handelsbolag finns i.

Bröderna Niklasson Handelsbolag har varit registrerat sedan 1990-06-18 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bröderna Niklasson Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bröderna Niklasson Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Svalöv som också är .

Firmatecknare för Bröderna Niklasson Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Bröderna Niklasson Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 040-415199 eller genom brev på följande adress:
LILJEVÄGEN 8, 232 54, Åkarp

Konsultverksamhet inom naturvård, skogshistoria, skogsbruk. Dendrokronologiskdatering, utveckling av arbetsredskap för dendrokronologi. Skogsvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Bröderna Niklasson Handelsbolag och det är Niklasson, Mats Anders som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Niklasson, Staffan Niklas som är född 1966 och har titeln Bolagsman,