VASATORPS-PRODUKTER KOMMANDITBOLAG

Skåne län

Information

VASATORPS-PRODUKTER KOMMANDITBOLAG är ett av många verksamheter som finns i Svalöv. Det är nämligen den kommunen som VASATORPS-PRODUKTER KOMMANDITBOLAG finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

VASATORPS-PRODUKTER KOMMANDITBOLAG som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1987-01-21.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Lönnstorps Gård, 268 90, Svalöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på VASATORPS-PRODUKTER KOMMANDITBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-662002.

Svalöv arbetar för att verksamheter som VASATORPS-PRODUKTER KOMMANDITBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för VASATORPS-PRODUKTER KOMMANDITBOLAG. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Produktion och marknadsföring av jordbruks- produkter.

Firmatecknare för VASATORPS-PRODUKTER KOMMANDITBOLAG är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till VASATORPS-PRODUKTER KOMMANDITBOLAG och det är följande personer, Bennet, Louise Thomasine Margareta som är född 1936 och har titeln Komplementär, Rosenblad, Carl Fredrik Wilhelm E M som är född 1973 och har titeln Kommanditdelägare, Rosenblad, Carl Otto Mathias som är född 1933 och har titeln Kommanditdelägare, Rosenblad, Nils Otto M Christian M som är född 1970 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för VASATORPS-PRODUKTER KOMMANDITBOLAG är 916437-7310.