BRÖDERNA WALDEMARSSONS EFTR HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

BRÖDERNA WALDEMARSSONS EFTR HANDELSBOLAG är ett av många företag som finns i Svalöv. Det är nämligen den kommunen som BRÖDERNA WALDEMARSSONS EFTR HANDELSBOLAG finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

BRÖDERNA WALDEMARSSONS EFTR HANDELSBOLAG är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-07-31.

BRÖDERNA WALDEMARSSONS EFTR HANDELSBOLAG som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1988-11-29. Men sedan 1988-01-01 så har BRÖDERNA WALDEMARSSONS EFTR HANDELSBOLAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kolemav. 8, 260 24, Röstånga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på BRÖDERNA WALDEMARSSONS EFTR HANDELSBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0431-91106.

Svalöv arbetar för att företag som BRÖDERNA WALDEMARSSONS EFTR HANDELSBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för BRÖDERNA WALDEMARSSONS EFTR HANDELSBOLAG. Det finns flera företag i Skåne län.

Reparation av motorfordon.

Firmatecknare för BRÖDERNA WALDEMARSSONS EFTR HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG..

Det finns idag lite personer som är kopplade till BRÖDERNA WALDEMARSSONS EFTR HANDELSBOLAG och det är följande personer, KARLSSON, ÅKE STEFAN som är född 1955 och har titeln Bolagsman, LINDQVIST, RUTH LISBETH som är född 1960 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för BRÖDERNA WALDEMARSSONS EFTR HANDELSBOLAG är 916549-2506.