Flygresebyrån Ekebo Productions Handelsbolag

Skåne län

Information

Flygresebyrån Ekebo Productions Handelsbolag är en verksamhet som finns i Svalöv. I Flygresebyrån Ekebo Productions Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Held, Günter Gerhard som är född 1938 och har titeln Bolagsman, Held, Günter Peter Georg som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Flygresebyrån Ekebo Productions Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Flygresebyrån Ekebo Productions Handelsbolag på telefon 0418-442116.

Konsultverksamhet inom text- och bildproduktion samt resebyråverksamhet.

Idag är Flygresebyrån Ekebo Productions Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Flygresebyrån Ekebo Productions Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Svalöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Flygresebyrån Ekebo Productions Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Flygresebyrån Ekebo Productions Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Flygresebyrån Ekebo Productions Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av Held, Günter Peter Georg och Held, Günter Gerhard var för sig.

Flygresebyrån Ekebo Productions Handelsbolag har 916768-5578 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.