ISIDORUS HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Svalöv och ISIDORUS HANDELSBOLAG är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och ISIDORUS HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för ISIDORUS HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

ISIDORUS HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1991-09-06. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Svalöv där bolaget finns i jobbar för att bolag som ISIDORUS HANDELSBOLAG ska trivas.

ISIDORUS HANDELSBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Svalöv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Lantbruk med animalieproduktion och hästuppföd- ning samt tjänster inom området. utbildning, råd- givning och marknadsföring för lantbruk och lands- bygdsföretag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ISIDORUS HANDELSBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är ISIDORUS HANDELSBOLAG och det finns flera bolag som är det idag i Svalöv.

Vill man komma i kontakt med ISIDORUS HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-662960.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG..

De som är på något sätt har med ISIDORUS HANDELSBOLAG är Kullberg, Mats Inge Lennart som är född 1958 och har titeln Bolagsman, SARLÖV KULLBERG, EWA INGEGERD som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .

ISIDORUS HANDELSBOLAG har 916822-6018 som sitt organisationsnummer.