Västergård Jordbruksförädling Handelsbolag

Skåne län

Information

Västergård Jordbruksförädling Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Svalöv som är den kommunen där Västergård Jordbruksförädling Handelsbolag finns. I Svalöv så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Västergård Jordbruksförädling Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Västergård Jordbruksförädling Handelsbolag har haft sedan 1994-01-01. Västergård Jordbruksförädling Handelsbolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Västergård Jordbruksförädling Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Västergård 1047, 260 22, Tågarp men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0418-50025.

Svalöv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Västergård Jordbruksförädling Handelsbolag har idag 969602-3945 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Lars Johan Håkansson ensam. är den som för stunden ansvarar för Västergård Jordbruksförädling Handelsbolag

Rensning och förädling av lantbruksprodukter

I Västergård Jordbruksförädling Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Håkansson, Lars Johan som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Ljungnér Håkansson, Karin Agneta M som är född 1963 och har titeln Bolagsman, .