JR i Billeberga Kommanditbolag

Skåne län

Information

JR i Billeberga Kommanditbolag är en verksamhet som finns i Svalöv. I JR i Billeberga Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hamberg, Jan Levi som är född 1944 och har titeln Komplementär, Andersson, Robert Magnus som är född 1944 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med JR i Billeberga Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå JR i Billeberga Kommanditbolag på telefon 046-64800.

Köp och försäljning av fastigheter samt uthyrningsverksamhet. Kafe och konditori och därmed förenlig verksamhet.

Idag är JR i Billeberga Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

JR i Billeberga Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Svalöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

JR i Billeberga Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och JR i Billeberga Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JR i Billeberga Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

JR i Billeberga Kommanditbolag har 969604-2259 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.