Stuteri Emmero Handelsbolag

Skåne län

Information

Stuteri Emmero Handelsbolag är ett bolag som finns i Svalöv. I Stuteri Emmero Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hoveklint Hyttring, Elsvig Inga Lill som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Hyttring, Jan Evert som är född 1942 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stuteri Emmero Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Stuteri Emmero Handelsbolag på telefon 0392-10427.

Hästuppfödning, hingsthållning, seminverksamhet, tränings- och tävlingsverksamhet, kurs- och utbildningsverksamhet samt serviceföretag för föreningslotterier.

Idag är Stuteri Emmero Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Stuteri Emmero Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Svalöv arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Stuteri Emmero Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Stuteri Emmero Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stuteri Emmero Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Stuteri Emmero Handelsbolag har 969617-9713 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.