Lajbans Produktion Handelsbolag

Skåne län

Information

Lajbans Produktion Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Svalöv som är den kommunen där Lajbans Produktion Handelsbolag finns. I Svalöv så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Lajbans Produktion Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Lajbans Produktion Handelsbolag har haft sedan 1996-01-01. Lajbans Produktion Handelsbolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lajbans Produktion Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Big. 7, 268 32, Svalöv men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 042-298266.

Svalöv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Lajbans Produktion Handelsbolag har idag 969621-5806 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Lajbans Produktion Handelsbolag

Uthyrning av inventarier för musik- och underhållningsverksamhet. Reklam och marknadsföring av musik- och underhållningsverksamhet och härmed förenlig verksamhet.

I Lajbans Produktion Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fredriksson, Jan-Olof som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Fredriksson, Nils-Ivar som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Lövgren, Claes Johan Anders som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .