Food Machines Europ Kommanditbolag

Skåne län

Information

969628-6658 är organisationsnummer för företaget Food Machines Europ Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Food Machines Europ Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Svalöv som är den kommunen som Food Machines Europ Kommanditbolag finns i.

Food Machines Europ Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1996-07-19 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-05-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Food Machines Europ Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-05-22.

Food Machines Europ Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Svalöv som också är .

Firmatecknare för Food Machines Europ Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Food Machines Europ Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0435-443350 eller genom brev på följande adress:
Thulinv. 5 A, 260 70, Ljungbyhed

Handel med maskiner & råvaror för livsmedelsindustrin.

Det finns olika personer som har en koppling med Food Machines Europ Kommanditbolag och det är Einarsson, Ulf Anders som är född 1954 och har titeln Komplementär, Einarsson, Anita Elisabeth som är född 1960 och har titeln Kommanditdelägare,