Backagrillen Handelsbolag

Skåne län

Information

Backagrillen Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Svalöv som är den kommunen där Backagrillen Handelsbolag finns. I Svalöv så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Backagrillen Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Backagrillen Handelsbolag har haft sedan 1998-01-01. Backagrillen Handelsbolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Backagrillen Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Riksv. 1, 260 22, Tågarp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0418-50042.

Svalöv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Backagrillen Handelsbolag har idag 969647-8040 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Backagrillen Handelsbolag

Kiosk och gatukök.

I Backagrillen Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ahlberg, Bo Tommy Jonas som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Ahlberg, Monica Liselotte som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .