Topmod Handelsbolag

Skåne län

Information

Topmod Handelsbolag är en verksamhet som finns i Svalöv. I Topmod Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Peltomäki, Timo Aarne Kalevi som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Persson, Ulf Håkan som är född 1969 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Topmod Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Topmod Handelsbolag på telefon 040-943385.

Tävlingsverksamhet inom motor- sport nationellt och internatio- nellt. Tillhandahålla konsult- tjänster inom motorsport, pr och marknadsföring, konferens- aktivitet, utveckla och preparera tävlingsbilar, inköp och försäljning av bilar och motorsportspro- dukter samt därmed förenlig verksamhet, fastighetsförvaltning, maskinreparationer.

Idag är Topmod Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Topmod Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Svalöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Topmod Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Topmod Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Topmod Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Topmod Handelsbolag har 969657-0432 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.