Bröderna Lindgrens Mark & Bygg i Kågeröd Handelsbolag

Skåne län

Information

969665-1901 är organisationsnummer för företaget Bröderna Lindgrens Mark & Bygg i Kågeröd Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bröderna Lindgrens Mark & Bygg i Kågeröd Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Svalöv som är den kommunen som Bröderna Lindgrens Mark & Bygg i Kågeröd Handelsbolag finns i.

Bröderna Lindgrens Mark & Bygg i Kågeröd Handelsbolag har varit registrerat sedan 1999-12-30 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-11-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bröderna Lindgrens Mark & Bygg i Kågeröd Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-11-21.

Bröderna Lindgrens Mark & Bygg i Kågeröd Handelsbolag är och det finns flera bolag i Svalöv som också är .

Firmatecknare för Bröderna Lindgrens Mark & Bygg i Kågeröd Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Bröderna Lindgrens Mark & Bygg i Kågeröd Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0418-80455 eller genom brev på följande adress:
Industrig. 12, 260 23, Kågeröd

Byggnation, uthyrning, anläggnings arbete, försäljning av byggnadsmaterial, entreprenadsverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bröderna Lindgrens Mark & Bygg i Kågeröd Handelsbolag och det är Lindgren, Carl Kristian Fredrik som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Lindgren, Per Anders Rickard som är född 1964 och har titeln Bolagsman,