Ohlson & Partners Handelsbolag

Skåne län

Information

I Svalöv finns det ett Handelsbolag som heter Ohlson & Partners Handelsbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Ohlson & Partners Handelsbolag i Skåne län. Svalöv är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Ohlson & Partners Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-01-25 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2000-02-23 så har Ohlson & Partners Handelsbolag varit registrerat och sedan 2007-01-25 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Ohlson & Partners Handelsbolag och det finns fler verksamheter som är det i Svalöv.

Vill man komma i kontakt med Ohlson & Partners Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Carl Krooks g. 1, 252 25, Helsingborg. Vi ni istället prata med Ohlson & Partners Handelsbolag så kan ni göra det på .

Konsult och rådgivning inom vårdrelaterade tjänster samt annan öppen hälso- och sjukvård, utan läkare. Konsult inom rese- och hotellrelaterade tjänster samt därtill hörande It- relaterade tjänster.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Gustafsson Ohlson, Christa som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Ohlson, Lars Ola som är född 1958 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Ohlson & Partners Handelsbolag har 969666-6701 som sitt organisationsnummer.