RITCON Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Svalöv och RITCON Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och RITCON Handelsbolag är ett av dem. Statusen för RITCON Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

RITCON Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2000-04-07. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Svalöv där bolaget finns i jobbar för att bolag som RITCON Handelsbolag ska trivas.

RITCON Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-02. I Svalöv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Datakonsult, hårdvarunära programmering, robotapplikationer, web och databaskopplingar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att RITCON Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-02.

Idag är RITCON Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Svalöv.

Vill man komma i kontakt med RITCON Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-2224753.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med RITCON Handelsbolag är Olsson, Kjell Magnus som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Olsson, Petra Marie Helene som är född 1970 och har titeln Bolagsman, .

RITCON Handelsbolag har 969668-1866 som sitt organisationsnummer.