Norrvidinge Maskinstation Handelsbolag

Skåne län

Information

Norrvidinge Maskinstation Handelsbolag är ett av många företag som finns i Svalöv. Det är nämligen den kommunen som Norrvidinge Maskinstation Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Norrvidinge Maskinstation Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-07-19.

Norrvidinge Maskinstation Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-05-18. Men sedan 2000-07-19 så har Norrvidinge Maskinstation Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Fabriksv. 3, 260 21, Billeberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Norrvidinge Maskinstation Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-661501.

Svalöv arbetar för att företag som Norrvidinge Maskinstation Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Norrvidinge Maskinstation Handelsbolag. Det finns flera företag i Skåne län.

Maskinstationstjänster inom jordbruk.

Firmatecknare för Norrvidinge Maskinstation Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Anders Olsson, Tobias Vegehall och Martin Nils= son var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Norrvidinge Maskinstation Handelsbolag och det är följande personer, Nilsson, Per Thomas Martin som är född 1977 och har titeln Bolagsman, Olsson, Anders Edvin som är född 1979 och har titeln Bolagsman, Vegehall, Tobias Karl Erik som är född 1979 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Norrvidinge Maskinstation Handelsbolag är 969669-2392.