Klöver Fyra Fastigheter i Tågarp Handelsbolag

Skåne län

Information

Klöver Fyra Fastigheter i Tågarp Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Svalöv. Det är nämligen den kommunen som Klöver Fyra Fastigheter i Tågarp Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Klöver Fyra Fastigheter i Tågarp Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-01-16.

Klöver Fyra Fastigheter i Tågarp Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-08-14. Men sedan 2001-01-16 så har Klöver Fyra Fastigheter i Tågarp Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Klöver Fyra Fastigheter i Tågarp Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3048456.

Svalöv arbetar för att bolag som Klöver Fyra Fastigheter i Tågarp Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Klöver Fyra Fastigheter i Tågarp Handelsbolag. Det finns flera bolag i Skåne län.

Bolaget ska utföra reparationer och service på fordon, verkstadsverksamhet samt handel med livs, tobak, konfektyrer och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva fastighetsförvaltning jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Klöver Fyra Fastigheter i Tågarp Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Klöver Fyra Fastigheter i Tågarp Handelsbolag och det är följande personer, Lindell, Carl Johan Magnus som är född 1979 och har titeln Bolagsman, Lindell, Mats Yngve Christer som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Nyman, Bo Torsten Sonny som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Nyman, Ingela Birgitta Elaine som är född 1954 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Klöver Fyra Fastigheter i Tågarp Handelsbolag är 969671-1457.